English

Nuri Oh - Cellist

Nuri Oh

Nuri Oh är cellist med bas i Stockholm. Hon är tillgänglig som solist och kammarmusiker samt för orkesterkonserter och som privatlärare.

Biografi

Nuri konserterar regelbundet i Sverige och Storbritannien, både som solist och kammarmusiker. I Sverige har hon bland annat spelat som solist i samband med Festspelen i Piteå och i flertalet samarbeten med Sydkoreas ambassad. I London har hon spelat i kända konsertlokaler som Royal Festival Hall, Queen Elizabeth Hall och Cadogan Hall. Redan under studietiden vann hon flera utmärkelser och tävlingar.

Som orkestermusiker har Nuri varit solocellist i flera orkestrar och vikarierar i flera av de stora svenska orkestrarna.

Nuri har studerat vid Kungliga Musikhögskolan. Sedan tidigare har hon BMus och MA-examen från Royal Academy of Music i London. Hon har deltagit i mästarklasser med många framstående cellister.

Undervisning

Nuri är en entusiastisk lärare, på alla nivåer, från nybörjare till avancerad. Under hennes Master-kurs vid Royal Academy of Music i London så var musikundervisning en av hennes specialiseringar. Hon är tillgänglig som privatlärare i Stockholm. Kontakta henne för närmare information.

Kontaktuppgifter

Galleri